Nie masz jeszcze konta?
Cechy
Cechy

Warsztaty z podpłomyków – grupowe

0.00 zł / szt.

Dane źródłowe:
Bieszczadzkie Smaki Sp. z o.o.
Bogdan Ablewski

Warsztaty z podpłomyków – grupowe

Przed zakupem zadzwoń 514 158 766  i umów się na termin warsztatów.

Zapraszamy Cię na warsztaty z pieczenia zapomnianych już nieco podpłomyków. To najstarsza forma pieczywa jedzona na długo przed odkryciem drożdzy, zakwasu czy sody. Podpłomyki można wykorzystać na przeróżne sposoby, o czym opowiemy Ci podczas uczestnictwa na warsztatach. Obiecujemy, że wyjdziesz od nas dumny z nowej umiejętności. Poza własnoręcznie wykonanymi podpłomykami czeka Cię wizyta w 140 letniej chyży, degustacja produktów z naszego gospodarstwa i barwne opowieści o naszej pracy i życiu w Bieszczadach.

Wszystko co stworzysz możesz zjeść lub zabrać z sobą. Zapraszamy Was całą rodziną na wspólne, kreatywne spędzenie czasu. Pamiętajcie jednak, że uczestnik warsztatów musi mieć ukończone 6 lat. Każdy uczestnik otrzyma teczkę z dyplomem i przepisem w pięknej bawełnianej torbie.

Co zawiera cena warsztatów:

  • Fachowa opieka prowadzącego
  • Produkty do samodzielnego wykonania
  • Degustacja naszych produktów
  • Dyplom
  • Teczkę
  • Przepis
  • Bawełnianą torbę

Ważne informacje:

Czas trwania ok. 1,5 godziny zabierz tylko gotowość i otwartość na nowe umiejętności

Koszt takich warsztatów to 60 zł za jedną osobę

Warsztaty organizujemy przy minimalnej ilości 4 osób. Jako, że chyża ma ograniczone miejsce, maksymalna ilość osób wynosi 8 osób.

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Nie

Odbiór osobisty

Nie

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Nie

Produkt w systemach jakości żywności

Nie

lokalizacja

Smolnik
, 38-543
woj. podkarpackie / pow. sanocki / gm. Komańcza
Ulica: – 9

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: Warsztaty z podpłomyków – grupowe