Dane źródłowe:
Bieszczadzkie Smaki Sp. z o.o.
Bogdan Ablewski
Przed zakupem zadzwoń 514 158 766 i umów termin warsztatów.
Do wyboru masz jeden z trzech rodzajów chleba:
- śpiewany – pszenno-żytni z ziarnami
- żytni – mąki żytnie z ziarnami
- biały – mieszanka mąk pszennej i żytniej bez ziaren
Zaczynamy od wstawienia chleba do pieca. W trakcie pieczenia, pokażemy Ci naszą mini piekarnię, w której przygotowujemy nasze pyszne chleby. Warsztaty mają formę prezentacji, podczas której zdradzimy Ci tajniki wyrabiania chleba, podarujemy nasze przepisy i pokażemy jak przy niewielkim wysiłku możecie jeść zdrowe pieczywo. Ty sam będziesz czynnie wykonywać cały proces, aby z sukcesem powtórzyć go swoim w domu.
Każdy uczestnik otrzyma wybrany przez siebie bochenek. Dodatkowo, poczęstujemy Cię naszymi produktami, przyjmiemy Cię w progach naszej 140 letniej chyży. Nie obędzie się bez barwnych opowieści i anegdot jak to „rzuciliśmy wszystko i wyjechaliśmy w Bieszczady”.
Zapraszamy Was całą rodziną na wspólne, kreatywne spędzenie czasu, pamiętajcie jednak, że uczestnik warsztatów musi mieć ukończone 14 lat. Każdy uczestnik otrzyma teczkę z dyplomem i przepisem w pięknej bawełnianej torbie.
Co zawiera cena warsztatów:
- Fachowa opieka prowadzącego
- Wybrany bochenek chleba (śpiewany, żytni lub biały)
- Degustacja naturalnych produktów Bieszczadzkich Smaków
- Dyplom
- Teczkę
- Przepis
- Bawełnianą torbę
Ważne informacje:
Czas trwania ok. 1,5 godziny zabierz tylko gotowość i otwartość na nowe umiejętności
Koszt takich warsztatów to 80 zł za jedną osobę
Warsztaty organizujemy przy minimalnej ilości 4 osób. Jako, że chyża ma ograniczone miejsce, maksymalna ilość osób wynosi 8 osób.