Dane źródłowe:
Bieszczadzkie Smaki Sp. z o.o.
Bogdan Ablewski
Warsztaty dla dużych grup
Ramowy program warsztatów:
- Wypiek chleba- dowiecie się jakie są możliwości przygotowania chrupiącej skórki chleba, w jakiej temperaturze wypiekać chleb i jak go studzić
- Wyrabianie chleba – omówimy wszystkie szczegóły i detale, opowiemy o zakwasie, mąkach i ziarnach, zdradzimy wszystkie tajniki idealnie wypieczonego chleba.
- Pytania – bardzo chętnie dzielimy się wiedzą i miłością do chleba, dlatego odpowiemy nawet na najtrudniejsze pytania.
- Wyciągnięcie gotowego chleba z pieca
Przed zakupem zadzwoń 514 158 766 i umów termin warsztatów.
Przydatne informacje:
Każdy z uczestników ma możliwość zakupu Pakietu Startowego złożonego z zakwasu oraz mieszanki suchych składników na dwa chleby oraz szczegółowy przepis – cena 35,00 zł (prosimy o podanie ewentualnej ilości Pakietów przy ustalaniu szczegółów warsztatu)
Dla kogo: grupy minimalnie 10 osób, a maksymalnie 25/30 osób, orientacyjny czas trwania ok. 2-2,5 h
Koszt warsztatów wyceniany jest indywidualnie. Cena zależy od wielu czynników, przede wszystkim od ilości uczestników. W trakcie trwania warsztatów możliwa jest degustacja naszych produktów, nalewek, tutaj cena zależy od ilości i rodzaju naszych wyrobów. Degustacja może zostać zwieńczona podaniem kawy i domowego ciasta. Wszystkie szczegóły potrzebne do wyceny najlepiej uzgodnić telefonicznie (numer telefonu poniżej). Jesteśmy elastyczni, warsztaty zostaną przygotowane na miarę możliwości finansowych, jakimi Państwo dysponujecie.
Godzina rozpoczęcia do uzgodnienia.
Warsztaty organizowane są na zamówienie.