Dane źródłowe:
Topolove sery
Krzysztof Niklewicz
Ser podpuszczkowy wytwarzany jest według tradycyjnej rodzinnej receptury. Do jego produkcji używane jest świeże mleko niepasteryzowane pozyskiwane od krów hodowanych w naszym gospodarstwie. Do serów dodawane są różne przyprawy i zioła w zależności od upodobań smakowych konsumentów.
Kozieradka, czubryca, a może czosnek niedźwiedzi? Każda przyprawa nadaje inny smak naszym serom podpuszczkowym. Dlatego w naszej ofercie znajdziesz aż 11 rodzajów sera. Przyznajemy, że nasze serca skradł suszony pomidor.
A Ty jaki smak wybierasz?
•suszony pomidor, czosnek, bazylia
•czosnek niedźwiedzi
•zioła prowansalskie
•czubryca czerwona
•czubryca zielona
•kozieradka
•koperek
•śmietankowy
•czarnuszka
•żurawina
•śliwka