Dane źródłowe:
Zdrowysoczek
Maciej Rogus
SYROP Z MŁODYCH ZIELONYCH ORZECHÓW 330ML,
to naturalna substancja lecznicza.
Syrop niepasteryzowany, przechowywać w warunkach chłodniczych od 1 do 12st. C
Data min. trwałości 15mies. od daty produkcji (w zależności od temp. przechowania)
Skład: młode zielone orzechy, cukier
Pojemność: 330ml
wyprodukowany w oparciu o własną technologię i recepturę,
NIEPASTERYZOWANY = pełnowartościowy,
Zawiera 100 % witamin zawartych w orzechu.
Syrop orzechowy – orzechówka polecany jest w szczególności na ból brzucha, problemy trawienne, przyspiesza trawienie.
Zielone orzechy włoskie leczą zaburzenia układu trawiennego, poprawiają funkcjonowanie tarczycy i mają działanie przeciwzapalne.
Zielone skórki działają ściągająco, ze względu na wysoką zawartość garbników i jodu. Jod z naturalnych źródeł poprawia funkcję tarczycy i mózgu. Poprawia pamięć, uspokaja nerwy, wzmacnia odporność, reguluje procesy metaboliczne.
Zielone orzechy włoskie są bogatym źródłem witaminy C – mają jej tyle samo co czarna porzeczka. Bogate w selen, fosfor, cynk, potas, wapń, żelazo. Zawierają dużo witamin z grupy B, PP, A, E, garbniki, dobrze przyswajalne kwasy tłuszczowe, kwercetynę i szereg olejków eterycznych.
Babcie podawały i podają syrop z zielonych orzechów, kiedy tylko ich wnuki zaczyna boleć brzuch, ponieważ syrop ma właściwości odtruwające, oczyszczające, ograniczające wchłanianie toksyn. Młode owoce orzecha włoskiego to skarbnica mikroelementów i witamin.
SYROP BEZ KONSERWANTÓW
Posiadamy wiele innych gatunków soków i syropów.
Dostępnych jest wiele innych gatunków – Facebook zdrowysoczek