Nie masz jeszcze konta?
Cechy
Cechy

Sok z kapusty kiszonej

- zł / l

Dane źródłowe:
Przetwórstwo Kraszkiewicz
Piotr Kraszkiewicz

W naszej ofercie posiadamy soki kiszone, które otrzymywane są w wyniku fermentacji mlekowej. Sok z kiszonej kapusty i kiszonego buraka są niepasteryzowane, dzięki czemu zawierają naturalnie występujące bakterie fermentacji mlekowej.

Fermentowane soki to źródło wielu składników odżywczych i naturalnych bakterii probiotycznych, a jednocześnie niewielka ilość kalorii i cukru. Dzięki fermentacji kiszonki mogą zawierać większą ilość składników odżywczych, które dodatkowo stają się lepiej przyswajalne przez organizm.

Niepasteryzowany sok z kiszonej kapusty

Składniki:

Sok z kapusty kiszonej 100%

Wartość odżywcza w 100 ml:
Wartość energetyczna 65 kJ/16 kcal
Tłuszcz 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,0 g
Węglowodany 3,4 g
w tym cukry 0,1 g
Błonnik 2,1 g
Białko 1,1 g
Sól 0,6 g

 

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Nie

Odbiór osobisty

Tak

Do uzgodnienia

Tak

Dowóz do klienta

Tak

Produkt w systemach jakości żywności

Tak

lokalizacja

Kalisz
, 62-800
woj. wielkopolskie / pow. Poznań / gm. Poznań
Ulica: Pawłówek 32

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: Sok z kapusty kiszonej