Dane źródłowe:
Bieszczadzkie Smaki Sp. z o.o.
Bogdan Ablewski
Ser paneer z orzechami włoskimi to nasza bieszczadzka wersja indyjskiego sera, wzbogacona o chrupiące kawałki orzechów włoskich. Jest to ser twarogowy z mleka prosto od bieszczadzkiej krowy, zakwaszany octem. Ser o słodkim, delikatnym smaku i zwartej konsystencji, z dodatkiem orzechów włoskich, doskonale sprawdza się jako dodatek do sałatek, nadając im wyjątkowego smaku i tekstury.
Waga: 100g (sałatkowy) lub 250g (kostka)
Cena:
- Sałatkowy 100g – 14,00 zł
- Kostka 250g – 24,00 zł
Możesz go kupić w dużych kostkach lub w postaci drobnych kosteczek, które są gotowe do dodania do sałatek. Ser paneer z orzechami włoskimi jest idealny do wielu dań i dodaje im wyjątkowego smaku i aromatu. Dodatkowo, aby zapewnić świeżość i dłuższą trwałość, pakujemy nasz ser próżniowo.
Skład: mleko krowie, ocet, sól kłodawska, orzechy włoskie.