Nie masz jeszcze konta?
Cechy
Cechy

Ser kozi półtwardy naturalny lub z dodatkami GARBACIAK

90 zł / kg

Dane źródłowe:
„Garbaciak” Gospodarstwo Hodowlane Kóz Mlecznych
Marian Garbaciak

Sery kozie półtward/ miękkie. Idealne jako ser kanapkowy lub sałatkowy. łatwo siękroi , ma średnio intensywny smak oraz zapach, przy tym jest lekko słony. 

Rodzaje: 

– naturalny,

– z kozieradką,

-z czosnkiem niedzwiedzim,

– z czarnuszka,

– z ziołąmi prowansalkimi i papryką,

–  z ziołami prowansalskimi oraz pomidorami.

 

Ser półtwardy- okres dojrzewania 2 miesiące

– 100% z mleka koziego

– Wyprodukowany w Polsce

– Hermetyczne opakowanie

– Zalecana temperatura przechowania od + 6 do + 8 °C

Wartości odżywcze [100g produktu]:

Białko : 26 g

Węglowodany: 0.1 g

Tłuszcz: 23 g

Kwasy tłuszczowe nasycone: 13g

Cukry: 0.1g

Sól: 1.8g *zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.

Wartość energetyczna Kj/kcal: 1295/311

BRAK KONSERWANTÓW

BRAK WYPEŁNIACZY

BRAK BARWNIKÓW

100 % Smaku

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Tak

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Nie

Produkt w systemach jakości żywności

Nie

lokalizacja

Włodowice
, 42-421
woj. / pow. zawierciański / gm. Włodowice
Ulica: Robotnicza 23

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: Ser kozi półtwardy naturalny lub z dodatkami GARBACIAK