Dane źródłowe:
Anmar Piekarnia – Tradycyjne pieczywo i wędliny
Anna Kałamarz
Peklowany schab
Peklowany schab z kamieniaka wyróżnia się unikalnym procesem wędzenia, który nadaje mu głęboki smak i aromat. Mięso wędzone jest w tradycyjny sposób, bez użycia sztucznych dodatków czy przyspieszaczy procesu. Wykorzystanie dymu z naturalnego drewna pozwala na uzyskanie niepowtarzalnej kompozycji smaków, które podkreślają naturalne walory mięsa. Dzięki temu schab z Kamieniaka jest produktem nie tylko smacznym, ale i zdrowym, wolnym od chemicznych konserwantów, co z pewnością docenią osoby dbające o jakość spożywanych produktów.
Minimalna ilość schabu do zamówienia to 0,3kg
Cena za 100g produktu – 7,80 zł brutto
Schab peklowany na sucho
Schab peklowany na sucho z kamieniaka to wszechstronny produkt, który doskonale sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i podczas wyjątkowych okazji. Jego delikatny, a jednocześnie wyrazisty smak sprawia, że świetnie nadaje się na kanapki, do sałatek, czy jako składnik bardziej wyszukanych dań. Można go serwować zarówno na zimno, jak i na ciepło, co czyni go idealnym wyborem na rodzinne obiady, świąteczne przyjęcia czy codzienne śniadania. To produkt, który nie tylko zachwyca smakiem, ale również podkreśla wyjątkowy charakter każdej potrawy. Jest wędliną kruchą, o dobrej krajalności i bardzo długim terminie przydatności do spożycia.
Więcej informacji na stronie sklepu internetowego: https://sklepanmar.pl/