Dane źródłowe:
Anmar Piekarnia – Tradycyjne pieczywo i wędliny
Anna Kałamarz
Pierogi z Kapustą 370g – 12 szt.
Składniki:
Ciasto pierogowe – mąka pszenna typ 500,woda, olej, sól
Farsz – kapusta kiszona i słodka gotowana, cebula smażona, olej, przyprawy-sól i pieprz
Sposób przygotowania: Pierogi są podgotowane i nie wymagają gotowania. Wystarczy wrzucić na lekko osoloną gotującą wodę i podgrzać około 1 minuty Po podgrzaniu polać dowolnym tłuszczem. Można podgrzać w mikrofali.
Zawartość składników odżywczych w 100 g produktu:
- wartość energetyczna 702,88 kJ / 168,15 kcal
- tłuszcz (w tym kwasy tłuszcz .nasycone) 7,87 g
- węglowodany( w tym cukry) 18,91 g
- białko 3,50 g
- sól 1,55 g
- błonnik 3,84 g
Więcej informacji na stronie sklepu internetowego: https://sklepanmar.pl/





