Dane źródłowe:
Liofili
Małgorzata Miłek-Giza
MALINY LIOFILIZOWANE EXTRA CAŁE OWOCE
100 % WARTOŚCI ODŻYWCZYCH, SMAKU I AROMATU
ZASTOSOWANIE LIOFILIZOWANYCH MALIN:
✅ jako naturalna przekąska- zdrowe chipsy,
✅ dodatek do płatków, musli,
✅ dodatek do naturalnych jogurtów, deserów, lodów
✅ dodatek do słodkich deserów- galaretek, kisielu, budyniu,
✅ dodatek do wypieków- ciast, muffinek,
✅ garść liofilizowanych malin dodana do herbaty lub wody nada malinowego smaku i aromatu;
BEZ DODATKU CUKRU, BEZ DODATKU TŁUSZCZU, BEZ KONSERWANTÓW, BEZ BARWNIKÓW
Produkty liofilizowane zachowują naturalny aromat, smak, kolor, a przede wszystkim wartość odżywczą. Witaminy, minerały, tłuszcze i inne składniki pozostają w niezmienionej postaci.
Waga – 30 g
Produkt polski