Nie masz jeszcze konta?
Cechy
Cechy

Konfitura z jagody kamczackiej o obniżonej zawartości cukru

15 zł / szt.

Dane źródłowe:
Soberry
Monika Szydlik

Konfitura z jagody kamczackiej o obniżonej zawartości cukru.

Skład: jagoda kamczacka 78 % (Lonicera caerulea var ),ekologiczny cukier trzcinowy, pektyny, sok z cytryny.

Dojrzałe owoce jagody kamczackiej mają nieregularny kształt i głęboki, granatowy kolor. Są soczyste i mięsiste, a ich smak słodko-kwaśny z nutą goryczy. Ale to, co w nich najlepsze, nie jest odczuwalne przez zmysły.

Supermoce superowoców:

Co mają w sobie jagody kamczackie?

  • unikalny koktajl witamin i mikroelementów
  • wysokie stężenie witaminy C
  • duża zawartość przeciwutleniaczy – polifenoli, antocyjanów i irydoidów
  • kwasy organiczne
  • błonnik

Badania potwierdzają, że jagody kamczackie mają dobroczynne działanie na organizm:

  • oczy | poprawiają jakość widzenia
  • serce | kontrolują ciśnienie, wzmacniają naczynia krwionośne, zmniejszają ryzyko zawału
  • mózg | stymulują neurony, zwiększają wydolność układu nerwowego
  • układ moczowy | działają moczopędnie i antybakteryjnie
  • układ odpornościowy | przeciwdziałają infekcjom i stanom zapalnym, zwalcza bakterie i wirusy
  • układ pokarmowy | wzmacniają jelita, wspomaga mikroflorę jelitową

Jagoda kamczacka to naturalna odpowiedź na współczesne choroby cywilizacyjne

  • alergie
  • cukrzyca
  • nadciśnienie
  • nowotwory

 

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Nie

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Nie

Produkt w systemach jakości żywności

Nie

lokalizacja

Cerkwica
, 72-342
woj. zachodniopomorskie / pow. gryficki / gm. Karnice
Ulica: Gryficka 13/2

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: Konfitura z jagody kamczackiej o obniżonej zawartości cukru