Cechy
Cechy

KIEŁBASA JASIELSKA

32.60 zł / kg

Dane źródłowe:
Ligra Grzegorz Schabiński
Grzegorz Schabiński

Przygotowana według tradycyjnej receptury ze składników o najlepszej jakości. To kiełbasa wieprzowa o średnio rozdrobnionej strukturze, drobno rozdrobniona, wędzona i parzona w osłonkach naturalnych. Przewieszana w odcinkach ok. 10-15 cm, odkręcana od góry i od dołu o jasno do ciemnobrązowej barwy.

Składniki: chude  mięso wieprzowe 84%, woda, skórki wp. skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe,  sól spożywcza, niejodowana, białko wieprzowe, przyprawy, cukier gronowy, aromat dymu, ekstrakty przypraw.

Składniki alergenne: soja, gorczyca.

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Nie

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Nie

Produkt w systemach jakości żywności

Nie

lokalizacja

Jasło
, 38-200
woj. podkarpackie / pow. jasielski / gm. Jasło
Ulica: Floriańska 42

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: KIEŁBASA JASIELSKA