Cechy
Cechy

Chleb Bydgoski Pszenno-Żytni EKO

8 zł / szt.

Dane źródłowe:
Piekarnia Eko Instytut Sadkiewicza przy ZBPP sp. z o.o
Józef Sadkiewicz

Sprzedaż limitowana! Klasyczne połączenie dwóch rodzajów mąk EKO: pszennej i żytniej, nadaje pieczywu niepowtarzalny charakter. Elastyczny miękisz skrywa się pod chrupiącą, złocistą skórką. Zastosowanie w produkcji naturalnego i włsnoręcznie wytwarzanego kwasu piekarskiego fermentacji mlekowej pozwala dłużej cieszyć się świeżością chleba, jak również dostarcza wielu niezbędnych w codziennej diecie witamin i minerałów. Tradycyjna receptura i uważnie przeprowadzany proces wypieku gwarantuje najwyższą jakość, potwierdzoną atestem laboratoryjnym. Więcej informacji na stronie www.instytut-sadkiewicza.pl

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Tak

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Tak

Produkt w systemach jakości żywności

Tak

lokalizacja

Bydgoszcz
, 85-744
woj. kujawsko-pomorskie / pow. nakielski / gm. Nakło nad Notecią
Ulica: Startowa 2

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: Chleb Bydgoski Pszenno-Żytni EKO