Cechy
Cechy

Chleb 100 % żytni EKO bez dodatku drożdży

10 zł / szt.

Dane źródłowe:
Piekarnia Eko Instytut Sadkiewicza przy ZBPP sp. z o.o
Józef Sadkiewicz

Sprzedaż limitowana! Tradycyjnie przygotowany. Ciemne, wyraziste pieczywo, do którego wykorzystano razową mąkę żytnią. Obok wysokich walorów smakowych – charakterystycznej zbożowej paloności i pełnoziarnistej pełni może pochwalić się niezwykle wysoką wartością odżywczą. Zastosowanie mąki z pełnego przemiału gwarantuje obecność witamin, minerałów i dużej, optymalnej dawki błonnika na każdy dzień. Dodatek kwasu piekarskiego własnej produkcji na naturalnym procesie fermentacji mlekowej zapewnia świeżość i zapobiega utracie smakowitości. Tradycyjna receptura i uważnie przeprowadzany proces wypieku gwarantuje najwyższą jakość, potwierdzoną atestem laboratoryjnym. Pieczywo idealnie sprawdzi się jako dopełnienie zdrowego, sytego śniadania o regionalnym charakterze. Więcej informacji na stronie www.instytut-sadkiewicza.pl

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Tak

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Tak

Produkt w systemach jakości żywności

Tak

lokalizacja

Bydgoszcz
, 85-744
woj. kujawsko-pomorskie / pow. nakielski / gm. Nakło nad Notecią
Ulica: Startowa 2

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: Chleb 100 % żytni EKO bez dodatku drożdży