Dane źródłowe:
„Garbaciak” Gospodarstwo Hodowlane Kóz Mlecznych
Marian Garbaciak
Bunc kozi naturalny GARBACIAK
Jest to ser o jednolitej, delikatnej strukturze. Produkowany wyłącznie z mleka koziego pochodzącego z własnej hodowli. Sery idealnie nadaje się jako aromatyczny dodatek do sałatek. Niewielki dodatek tego sera wprowadza do potrawy nowy smak.
Ser półtwardy- okres dojrzewania 2 miesiące
– 200 g sera 100% z mleka koziego
– Czas dojrzewania 1 miesiąc
– Wyprodukowany w Polsce
– Hermetyczne opakowanie
– Zalecana temperatura przechowania od + 6 do + 8 °C
Wartości odżywcze [100g produktu]:
Białko : 26 g
Węglowodany: 0.1 g
Tłuszcz: 23 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 13g
Cukry: 0.1g
Sól: 1.8g *zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.
Wartość energetyczna Kj/kcal: 1295/311
BRAK KONSERWANTÓW
BRAK WYPEŁNIACZY
BRAK BARWNIKÓW
100 % Smaku