Cechy
Cechy

Boczek pieczony wiejski

62.00 zł / kg

Dane źródłowe:
Anmar Piekarnia – Tradycyjne pieczywo i wędliny
Anna Kałamarz

Boczek pieczony wiejski – boczek bez skóry i kości (żebra)pozbawiony dymu wędzarniczego, peklowany naturalnymi przyprawami z dominacją świeżo wyciśniętego czosnku bez nastrzyku chemicznego. Natarty solą, kminkiem, świeżo zmielonym pieprzem, papryką i czosnkiem. Posiada bardzo wyrazisty smak. Jest pieczony na ruszcie po wypieku chleba w piecach piekarskich opalanych drewnem. 

Tradycyjny boczek pieczony wiejski 

Boczek pieczony wiejski to kwintesencja tradycyjnych, domowych smaków, które przypominają o kuchni naszych babć. Produkt ten przygotowany jest w oparciu o starannie wyselekcjonowane mięso, które pochodzi z wiejskich hodowli, gdzie zwierzęta karmione są naturalnymi paszami. Dzięki temu boczek charakteryzuje się pełnią smaku i wyjątkową jakością. Pieczony w tradycyjny sposób, zachowuje wszystkie wartości odżywcze, a jego złocista skórka i delikatne wnętrze to doskonałe połączenie, które przypadnie do gustu nawet najbardziej wymagającym smakoszom.

Więcej informacji na stronie sklepu internetowego: https://sklepanmar.pl/

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Tak

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Nie

Produkt w systemach jakości żywności

Nie

lokalizacja

Rogóżno
, 37-112
woj. podkarpackie / pow. łańcucki / gm. Łańcut
Ulica: – 465a

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: Boczek pieczony wiejski