Nie masz jeszcze konta?
Cechy
Cechy

sery dojrzewające

90 zł / kg

Dane źródłowe:
„Garbaciak” Gospodarstwo Hodowlane Kóz Mlecznych
Marian Garbaciak

Jest to ser o jednolitej strukturze i intensywnym smaku. Produkowany wyłącznie z mleka koziego pochodzącego z własnej hodowli. Długie dojrzewanie sprawia iż ser nabiera pełni smaku, jego zapach staje się intensywny a smak ostrzejszy.  Bardzo dobrze się topi co sprawia, że staje się idealnym dodatkiem do zapiekanek, makaronów, zup i sosów. Już niewielki dodatek naszego sera wprowadza do potrawy nowy smak.

Ser dojrzewający okres dojrzewania 4 miesiące

– 100% z mleka koziego

– Wyprodukowany w Polsce

– Hermetyczne opakowanie

– Zalecana temperatura przechowania od + 6 do + 8 °C

Wartości odżywcze [100g produktu]:

Białko : 26 g

Węglowodany: 0.1 g

Tłuszcz: 23 g

Kwasy tłuszczowe nasycone: 13g

Cukry: 0.1g

Sól: 1.8g *zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.

Wartość energetyczna Kj/kcal: 1295/311

BRAK KONSERWANTÓW

BRAK WYPEŁNIACZY

BRAK BARWNIKÓW

100 % Smaku

 

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Tak

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Nie

Produkt w systemach jakości żywności

Nie

lokalizacja

Włodowice
, 42-421
woj. / pow. zawierciański / gm. Włodowice
Ulica: Robotnicza 23

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: sery dojrzewające