Cechy
Cechy

Chleb wiejski na zakwasie

8 zł / szt.

Dane źródłowe:
NATUREX PPHU
Grzegorz Pabjańczyk

Chleb z wytwarzany na zakwasie, wyprowadzonym w sposób tradycyjny. Proces fermentacji zakwasu trwa 24 godziny, wypiek chleba – ponad 3 godziny. Ciasto wyrabiane jest z mąki żytniej, w dzieży z topolowego drewna. Mąka pochodzi ze zboża mielonego  w tradycyjnym młynie wodnym, w pobliskiej Łęczycy. Jest to mąka o wytwarzana wyłącznie z ziaren żyta, według ścisle określonych przez producenta parametrów. 

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Tak

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Nie

Produkt w systemach jakości żywności

Tak

lokalizacja

Biała
, 95-001
woj. łódzkie / pow. zgierski / gm. Zgierz
Ulica: Spacerowa 8

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: Chleb wiejski na zakwasie