Nie masz jeszcze konta?
Cechy
Cechy

Sok z buraków kiszonych

- zł / l

Dane źródłowe:
Przetwórstwo Kraszkiewicz
Piotr Kraszkiewicz

W naszej ofercie posiadamy soki kiszone, które otrzymywane są w wyniku fermentacji mlekowej. Sok z kiszonej kapusty i kiszonego buraka są niepasteryzowane, dzięki czemu zawierają naturalnie występujące bakterie fermentacji mlekowej.

Fermentowane soki to źródło wielu składników odżywczych i naturalnych bakterii probiotycznych, a jednocześnie niewielka ilość kalorii i cukru. Dzięki fermentacji kiszonki mogą zawierać większą ilość składników odżywczych, które dodatkowo stają się lepiej przyswajalne przez organizm.

Niepasteryzowany sok z kiszonych buraków czerwonych

Składniki:
100% sok z kiszonych buraków (woda, burak 40%, seler, czosnek, sól, ziele angielskie, liść laurowy)

Wartość odżywcza w 100 ml
Wartość energetyczna 29 kJ/7 kcal
Tłuszcz  <0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g
Węglowodany 1,0 g
w tym cukry <0,5 g
Błonnik 0,5 g
Białko 0,5 g
Sól 1,1 g

Więcej informacji oraz ciekawe przepisy kulinarne na stronie: www.kraszkiewicz.com

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Nie

Odbiór osobisty

Nie

Do uzgodnienia

Tak

Dowóz do klienta

Nie

Produkt w systemach jakości żywności

Tak

lokalizacja

Kalisz
, 62-800
woj. wielkopolskie / pow. Poznań / gm. Poznań
Ulica: Pawłówek 32

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: Sok z buraków kiszonych