Cechy
Cechy

Kiełbasa wiejska z dzika

84.00 zł / kg

Dane źródłowe:
Anmar Piekarnia – Tradycyjne pieczywo i wędliny
Anna Kałamarz

Kiełbasa z dzika – wyrób z przewagą mięsa z dzika 80% i podgardla wieprzowego 20%. Kiełbasa średnio rozdrobniona w jelicie naturalnym. W przyprawach dominuje pieprz i świeży czosnek oraz przyprawy ziołowe. Kiełbasa pieczona jest w wędzarni. kiełbasa wiejska z dzika jest chudą wędliną z mięsa dzika pieczoną i wędzona w tradycyjnej wędzarni. Długo się przechowuje. Jest chuda i bardzo dobrze się kroi. Sprzedawana jest na kg. Min. zakup 0,3kg.

Jak smakuje kiełbasa z dzika

Kiełbasa z dzika to wyjątkowa i smaczna odmiana popularnego w Polsce wyrobu mięsnego. Dzik jest dzikim zwierzęciem, które żyje na wolności i odżywia się naturalnymi produktami, co wpływa na jakość mięsa. Kiełbasa z dzika charakteryzuje się intensywnym, niepowtarzalnym smakiem i aromatem, który wyróżnia ją spośród innych kiełbas. Mięso dzika jest ciemniejsze i bardziej zwarte niż mięso wieprzowe czy drobiowe, a dzięki temu kiełbasa z dzika jest bardzo sycąca i pożywna.

Warto podkreślić, że dzikie mięso jest bogate w białko i składniki odżywcze, takie jak żelazo czy cynk. Kiełbasa z dzika to wyjątkowy produkt, który docenią zarówno smakosze mięsa, jak i osoby poszukujące nowych smaków. Jest to doskonały wybór na spotkania ze znajomymi, rodzinne uroczystości lub jako dodatek do codziennych posiłków.

Więcej informacji na stronie sklepu internetowego: https://sklepanmar.pl/

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Tak

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Nie

Produkt w systemach jakości żywności

Nie

lokalizacja

Rogóżno
, 37-112
woj. podkarpackie / pow. łańcucki / gm. Łańcut
Ulica: – 465a

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: Kiełbasa wiejska z dzika