Dane źródłowe:
Agencja Eventowa Jaś Wędrowniczek Justyna Szepieniec
Jasiowa Piwniczka
Ocet śliwkowy 250 ml
Ocet śliwkowy wśród żywych octów zaczyna być równie popularny, co jabłkowy. Jest aromatyczny i dosyć delikatny w smaku. "Żywy ocet" oznacza ocet naturalny, nie poddawany procesowi pasteryzacji i filtracji. Zawiera dzięki temu żywe kultury dobrych bakterii. To doskonały probiotyk, który odbudowuje mikroflorę przewodu pokarmowego i dzięki temu zapewnia nam odporność oraz zdrowie.
* Tereny sadów są czyste, oddalone od dróg i zanieczyszczeń.
- PAMIĘTAJ
Polecamy picie 1 łyżeczki octu rozpuszczonej w szklance wody – ma to bardzo korzystny wpływ na cały organizm, a Twoje jelita podziękują Ci za ten prosty gest.
- SKŁAD
Śliwki, woda, cukier
Całkowicie naturalny – nie zawiera barwników, konserwantów (takich jak siarczyny), ani jakichkolwiek polepszaczy.
Wszelkie osady czy mętność w occie żywym są naturalne i wręcz pożądane, bo świadczą o obecności tzw. "matki octowej" oraz o jego bardzo wysokiej jakości.
- O PRZECHOWYWANIU
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu, w szczelnie zamkniętej butelce.
Po otwarciu butelki przechowywać w lodówce.