Nie masz jeszcze konta?
Cechy
Cechy

Warsztaty z proziaków – grupowe

0.00 zł / szt.

Dane źródłowe:
Bieszczadzkie Smaki Sp. z o.o.
Bogdan Ablewski

Warsztaty z proziaków – grupowe

Proziaki czyli podkarpackie chlebki sodowe robi się z kefiru lub maślanki, mąki, soli i sody oczyszczonej. Oryginalnie pieczone były na blasze nad ogniem, choć równie pyszne wychodzą z suchej patelni. Podczas warsztatów samodzielnie przyrządzisz ten bieszczadzki przysmak. Zapraszamy Cię na warsztaty robienia słynnych, podkarpackich proziaków. Są to chlebki pieczone na blasze lub suchej patelni, gdzie zamiast drożdży czy zakwasu używamy sody oczyszczonej.

Przed zakupem zadzwoń 514 158 766 i umów termin warsztatów.

Czeka Cię wizyta w 140 letniej chyży, degustacja produktów z naszego gospodarstwa i barwne opowieści o naszej pracy i życiu w Bieszczadach. Posiądziecie nowe umiejętności i wiedzę. Wszystko co stworzycie możecie zjeść lub zabrać z sobą.

Zapraszamy Was całą rodziną na wspólne, kreatywne spędzenie czasu. Pamiętajcie jednak, że uczestnik warsztatów musi mieć ukończone 6 lat. Każdy uczestnik otrzyma teczkę z dyplomem i przepisem w pięknej bawełnianej torbie.

Co zawiera cena warsztatów:

  • Fachowa opieka prowadzącego
  • Produkty do samodzielnego wykonania
  • Degustacja naszych produktów
  • Dyplom
  • Teczkę
  • Przepis
  • Bawełnianą torbę

Ważne informacje:

Czas trwania ok. 1,5 godziny zabierz tylko gotowość i otwartość na nowe umiejętności

Koszt takich warsztatów to 60 zł za jedną osobę

Warsztaty organizujemy przy minimalnej ilości 4 osób. Jako, że chyża ma ograniczone miejsce, maksymalna ilość osób wynosi 8 osób.

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Nie

Odbiór osobisty

Nie

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Nie

Produkt w systemach jakości żywności

Nie

lokalizacja

Smolnik
, 38-543
woj. podkarpackie / pow. sanocki / gm. Komańcza
Ulica: – 9

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: Warsztaty z proziaków – grupowe