Cechy
Cechy

LIOFILIZOWANE JABŁKA

9.00 zł / szt.

Kategoria: Płody rolne

Dane źródłowe:
Liofili
Małgorzata Miłek-Giza

JABŁKA LIOFILIZOWANE 

100 % WARTOŚCI ODŻYWCZYCH, SMAKU I AROMATU

Zastosowanie:
✅ jako naturalna przekąska- zdrowe chipsy,
✅ dodatek do płatków, musli, kaszek dla dzieci
✅ dodatek do naturalnych jogurtów, deserów, lodów,
✅ dodatek do wypieków- ciast, ciasteczek, muffinek

BEZ DODATKU CUKRU, BEZ DODATKU TŁUSZCZU, BEZ KONSERWANTÓW, BEZ BARWNIKÓW

Produkty liofilizowane zachowują naturalny aromat, smak, kolor, a przede wszystkim wartość odżywczą. Witaminy, minerały, tłuszcze i inne składniki pozostają w niezmienionej postaci.

Waga – 30 g
Produkt polski

 

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Nie

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Nie

Produkt w systemach jakości żywności

Nie

lokalizacja

Rzeszów
, 35-314
woj. podkarpackie / pow. Rzeszów / gm. Rzeszów
Ulica: Gościnna 32/1

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: LIOFILIZOWANE JABŁKA