Cechy
Cechy

Ser 100 % kozi, chevre naturalny

100 zł / kg

Dane źródłowe:
Gospodarstwo Yagi
Jan Krawiec

Nasz Chevre naturalny to delikatny, słony ser bez porostu pleśni. Niektórzy określają jego smak jako "masny twaróg". Ser jest produkowany z niepasteryzowanego koziego mleka. Do jego wyrobu używamy naturalnej podpuszczki,kultur bakterii serowarskich (podpuszczka i bekterie sprowadzane są z Francji) i polskiej soli kamiennej z Kłodawy. Ta sól nie ma w składzie antyzbrylacza i nie jest oczyszczana ani wybielana więc idealnie pasuje do naszych naturalnych, kozich serów. 

Skład sera:

Kozie mleko niepasteryzowane, naturalna podpuszczka, kultury bakterii, sól kamienna- kłodawska 

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Tak

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Nie

Produkt w systemach jakości żywności

Nie

lokalizacja

Sosnowiec
, 41-215
woj. / pow. Sosnowiec / gm. Sosnowiec
Ulica: Obwodowa 12

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: Ser 100 % kozi, chevre naturalny