Cechy
Cechy

OGONÓWKA DŁUGODOJRZEWAJĄCA EKO

92 zł / kg

Dane źródłowe:
PHUP ROLMIĘS S.J.MACIEJ ZDZIARSKI WINCENTY ZDZIARSKI
MACIEJ ZDZIARSKI

Ogonówkę peklujemy przez dwa tygodnie w soli kłodawskiej, następnie jest wędzimy w tradycyjnej wędzarni, w zimnym dymie z drewna olchowego. Gotową wędlinę kroimy na cienkie plastry i układamy na tackach.

Termin przydatności do spożycia: 60 dni

Opakowanie vacum: gramatura jednej tacki to około 100g

Informacje dodatkowe: mięso do produkcji wędlin pochodzi ze świń rasy „złotnicka pstra, których mięso charakteryzuje się wyjątkowymi walorami smakowymi przy dużej zawartości tłuszczu w tuszy. Hodowla zwierząt wykorzystywanych do produkcji odbywa się tylko w certyfikowanych gospodarstwach ekologicznych .

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Nie

Odbiór osobisty

Tak

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Nie

Produkt w systemach jakości żywności

Tak

lokalizacja

ŁABISZYN WIEŚ
, 89-210
woj. kujawsko-pomorskie / pow. nakielski / gm. Nakło nad Notecią
Ulica: ŁABISZYN WIEŚ 32A

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: OGONÓWKA DŁUGODOJRZEWAJĄCA EKO