Cechy
Cechy

Chleb Graham EKO

8 zł / szt.

Kategoria: Przetwory

Dane źródłowe:
Piekarnia Eko Instytut Sadkiewicza przy ZBPP sp. z o.o
Józef Sadkiewicz

Sprzedaż limitowana! Przygotowywany z pasją i tradycyjną ręczną metodą z ziarna pochodzącego z upraw EKO. Przebadany we własnym Laboratorium Kontroli Jakości. Swoje powstanie zawdzięcza pastorowi Sylvestrowi Grahamowi, który w XIX wieku opracował metodę wytwarzania pełnoziarnistego pieczywa. Wykorzystywaną mąke cechuje dużą zawartość witamin z grupy B i minerałów niezbędnych dla prawidłowego funkcjonowania organizmu. Dzięki obecności cząstek ziarna pieczywo szczególnie bogate jest w błonnik, regulujący pracę przewodu pokarmowego. Tradycyjna receptura i uważnie przeprowadzany proces wypieku gwarantuje najwyższą jakość, potwierdzoną atestem laboratoryjnym. Wysoka zawartość wartościowej skrobi dostarcza odpowiednią dawkę zdrowej energii, a niepowtarzalny smak skłoni do sięgnięcia po kolejną kromkę. Więcej informacji na stronie www.instytut-sadkiewicza.pl

Email:
Telefon:

CECHY

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Tak

Do uzgodnienia

Nie

Dowóz do klienta

Tak

Produkt w systemach jakości żywności

Tak

lokalizacja

Bydgoszcz
, 85-744
woj. kujawsko-pomorskie / pow. Bydgoszcz / gm. Bydgoszcz
Ulica: Startowa 2

PODZIEL SIĘ

Facebook
Drukuj
Email

PRODUKTY

Podobne produkty

Wiadomość kontaktowa

Ogłoszenie: Chleb Graham EKO